• Dansk
    • English
    • German

Svømmegrupper

Svømmegrupper

Danhostel Esbjerg ligger kun 100 m fra Svømmestadion Danmark som er et af de få steder i Danmark, hvor der kan trænes på 50 m.

Igennem de sidste 20 år har vi samarbejdet omkring træningsophold og haft rigtig mange både danske og udenlandske svømmegrupper på træningsophold.

Det gode samarbejde betyder, at I kun har én kontaktperson – vi booker banerne, aktiviteterne og har kontakten til svømmehallen, så alt er let og enkelt for jer.

Maden

Maden er en vigtig faktor, når man er på træningsophold. Vi sætter en ære i at kunne tilbyde lækre og varierede måltider – vi ved, hvor vigtigt det er for et perfekt træningsophold. Spisetider bliver  naturligvis tilpasset jeres træning.

Desuden er der gratis kaffe til trænerne ved bassinkanten.

Forplejning af sportsgruppe

Vejledende pris for træningsophold i 2019 
Kr. 430,- pr. person pr. døgn (prisen kan variere hen over året)

Incl. overnatning i 4-sengsværelse med fælles bad og toilet  sengelinned, morgenmad, frokost incl. saft, aftensmad 2 retter incl. saft.

4-sengsværelse med eget  bad og toilet kr. 530,- pr. person pr. døgn.

Børn under 14 år får kr. 20,- i rabat pr. døgn.

Baneleje i svømmehallen kr. 140,- pr. 50 m bane pr. time og kr. 125,- pr. 25 m bane pr. time.

 

svomning

Svømmestation Danmark

Svømmestation Danmark er en del af Sport & Event Park Esbjerg. Svømmestadion Danmark er Danmarks største vandland med konkurrenceafdeling, tropisk badeland med rutchebaner, modstrømskanal,  bølgebassin samt børnebassiner og et cafeområde, romersk afdeling, aktivitetsbassin, springtårn og vipper.

På første sal i Svømmestadion Danmark ligge Esbjerg Spa & Wellness, som er den nyeste afdeling af Sport & Event Park Esbjerg. Her er der et 600 m2 stort spa- og wellness område med mulighed for at tilkøbe diverse sundheds-, kosmetologiske og traditionelle kurbehandlinger, som udføres af vores  veduddannede personale.

Find mere information på www.svdk.dk

Aktiviteter

Vores beliggenhed lige midt i et område med rigtig mange sportsfaciliteter betyder, at der også er mulighed for mange fritidsaktiviteter som f.eks. løbeture, crossfit bane og udendørs motionsredskaber.

Det er f.eks. muligt at leje styrketræningslokaler, mountainbikes, flexbaner og badmintonbaner. Spørg gerne for mere information.

2-mtb

Teknikanalyse

Der er mulighed for at leje udstyr til teknikanalyse hos Esbjerg Svømmeklub. Lejen er inkl. en mand til at håndtere udstyret, så træner og svømmer kan se undervandsvideo og finde fokuspunkter til det videre tekniske arbejde.

For yderligere information kontakt Lasse K. Hansen på swim@lkgh.dk

Svømmecoaching – individuelt eller i grupper ved Bo Jacobsen
Få endnu mere ud af jeres næste træningslejr i Esbjerg. Bo Jacobsen tilbyder målretter og fokuseret coaching af enkelte svømmere eller større grupper eller trænere. Bo Jacobsen’s årelange internationale erfaring som verdensmester, OL coach, landstræner osv. kan nu komme jeres svømmere til gode f.eks. i form af coaching til:

Styrketræning – praktisk indøvelse af teknikker i de øvelser, der giver dig og dine svømmere mest effekt. Du vil bliver overrasket over udbytter.

Landtræning – her arbejdes med “what to do – and how to do it” i praksis.

Svømmetræning – Bo tilrettelægger svømmetræningen ud fra et tema efter jeres ønsker og konkrete målsætninger.

Tekniktræning – Bo arbejder samlet med hele gruppen i forhold til f.eks. stilart, starter og vendinger. Alternativt arbejdes der med mindre grupper eller enkelte svømmere, hvor der arbejdes med tekniske optimeringer  og øvelser. Der  fokuseres på indlæring af øvelserne, som videofilmes både over og under vandet.

Det er også muligt at få coaching af enkelte svømmere med målet at optimere præstationen. Dette foregår ved en kombination af samtale, motivation, træning og teknik i vand og på land.

Uanset den valgte form tager coaching med Bo Jacobsen altid afsæt i svømmernes forudsætning og  målsætninger. Se mere på Facebook eller www.coachjacobsen.dk

Gæst udtaler…
Esbjerg er et ideelt sted for træningsophold for alle typer svømmere både yngre svømmere, men også elitesvømmere. Afstanden til hallen og maden gør stedet til en sværvægter” siger Anne Forsell Södertörn svømmeklub, Sverige.

Vi anvender cookies til at forbedre oplevelsen på vores side.

Du accepterer ved at fortsætte