• Dansk
    • English
    • German

Overnatning i Esbjerg med spændende oplevelser for hele familien

Kun 2 1/2 time med toget direkte fra København til Esbjerg

Overnatning på Danhostel Esbjerg med spændende oplevelser for hele familien.

Skal I have cyklerne med eller rejser I med tog, bus eller bil ? Danhostel Esbjerg har overnatning med plads til det hele.Quick Booking

SORT SOL kan opleves her i foråret og igen i eftersommeren – et helt igennem fantastisk naturfænomen. Det skal simpelthen opleves life.

Kun 100 m til Svømmestation Danmark med kæmpe vandland og et par kilometer til Fiskeri- og Oplevelser for hele familien med GRATIS adgang for børn og unge under 18 år. Hvor tur i Vadehavet, og grave efter sandorme eller find en østers og se sælerne blive fodret, er det helt store hit.  Info Fiskerimuseet 

Rare hunde må godt komme med på Danhostel Esbjerg (skal bookes forinden mod mindre gebyr) – Ring til os, så finder vi det helt rigtige værelse med hunde adgang for rare vovser.

Kom og prøv et par overnatninger med hele familien på Danhostel Esbjerg og oplev den gode stemning.  Danhostel Esbjerg har de lækreste store Comfort familieværelser med eget badeværelse. Vi har også de billigere Miljø familieværelser med delebade på gangen Vi har gæstekøkken til rådighed, hvis I ønsker selv at klare en del af forplejningen og naturligvis gratis WiFI.

Prøv Den historiske rute Sædding Strand og “Mennesket ved Havet” af Svend Wiig Hansen  TURFORSLAG  

 

Fotos udlånt fra Fiskeri- og Søfartsmuseet.

Vi anvender cookies til at forbedre oplevelsen på vores side.

Du accepterer ved at fortsætte