• Dansk
    • English
    • German

Møder og kurser på Danhostel Esbjerg

Book Jeres næste arrangement på byens bedste vandrerhjem Danhostel Esbjerg

Møder og kurser på Danhostel Esbjerg 

Her er faciliteterne i orden og til de helt rigtige priser.

Vi arbejder hver dag med FN`s 17 Verdensmål. På kursusdelen betyder det, at vi for at mindske madspild, bl.a. har opgradret alle kursuspakker, således at der fremover før kursusstart, kan nydes vores store lækre morgenbuffet i spisesalen  – er man ankommet i sidste øjeblik- kan man tage sin kop m.m. med sig i kursuslokalet.

Møde- og kursusprogrammet sammensættes efter jeres ønsker. Vi tilbyder flere forskellige mødelokaler, med plads til henholdsvis 20, 30 og 120 personer. Alle udstyret med AV-udstyr, projektor samt trådløst internet. Derudover har vi et lille hyggeligt bibliotek, velegnet til møder med få personer eller som grupperum. Danhostel Esbjerg har mange værelser med privat bad til 1, 2 eller flere deltagere.

Vores køkkenchef Peter og team Danhostel Esbjerg står gerne til rådighed, når det gælder de kulinariske oplevelser.

SPÆNDENDE INDSLAG i dagens program.

Når i holder møder eller kurser på Danhostel Esbjerg, har I mulighed for at få pulsen op med sjove og sportslige aktiviteter i løbet af et kursusophold. Ring til os på tlf. 75 12 42 58 – så sammensætter vi fælles et program til lige netop Jeres behov. Se priser på Møder og kurser  Vi glæder os til at høre fra jer.

 

Gode forbindelser til Esbjerg TransportINFO

Vi anvender cookies til at forbedre oplevelsen på vores side.

Du accepterer ved at fortsætte