• Dansk
    • English
    • German

Kan vi hjælpe med en aktiv sommerferie ? 4 nætter for kun kr. 2.390

Oplevelser i Naturpark Vesterhavet og Nationalpark Vadehavet. Området strækker sig fra Blåvands Huk til Nymindegab med strande, klitplantager, hede og søer. Mere end 100 naturoplevelser venter, se mere her på siden.

SOMMERFERIE for max. 4 personer incl. morgenmad og linnedpakke.

OBS! For at booke dette tilbud på 4 nætter, skal I oprette 2 bookinger Quickbooking 

Ellers ring til os og vi hjælper gerne.

TILBUD kr. 2.390 for 4 nætter, gælder i hele skolesommerferien – max. 4 personer pr. værelse.

Indkvartering i stort Comfortværelse med plads til 4 personer, TV, WiFi og privat badeværelse. Morgenmad og linnedpakke med håndklæde. Gratis parkering og fri benyttelse af gæstekøkken. Vi har ingen ekstra gebyrer – så som slutrengøring eller el afregning.

Naturpark Vesterhavet

Området strækker sig fra Blåvands Huk til Nymindegab med strande, klitplantager, hede og søer. Inspiration til 100 naturoplevelser finder du her Naturparkvesterhavet

Langs hele kysten kan man finde rester af Atlantevolden fra 2. verdenskrig. Vi håber på, at man til sommer kan komme på besøg i en af de største, nemlig Tirpitz- stillingen mellem Blåvand og Ho, der i dag er museum i verdensklasse. Vardemuseerne

Nationalpark Vadehavet

Danmarks største nationalpark går fra den dansk-tyske grænse til Blåvandshuk. Nationalparkvadehavet

Tips til oplevelser: Trækfuglene – Sælerne – Østers – Sort Sol – Tidevandet – Atlantvolden – Stormflod – Livet på vaderne – Søfart og handel – Strandenge – Marskens brug – Livet på øerne.

Vi håber rigtig meget på, at der inden længer kan tilbydes guidet ture i mindre hold på anviste betingelser. Men ellers finder du materiale på de anviste hjemmesider, med mulighed for at udforske selv.

OBS! Diverse rabatkort kan IKKE benyttes på ovenstående tilbud.

Vi anvender cookies til at forbedre oplevelsen på vores side.

Du accepterer ved at fortsætte