• Dansk
    • English
    • German

Årets Take Away Juletapas & Julebuffet

Når I skal hygge i små hold (-: lad Esbjerg vandrerhjem stå for årets JULETAPAS eller JULEBUFFET.

JULEMENU 2020 fra Danhostel Esbjerg med plads til at være sammen, på god afstand.

Juletapas 2020 her i huset eller som Take Away

Husets marinerede sild med

karry dressing og syltede rødløg.

Rimmet Julelaks med rugbrødscrunch.

” Lun selv ” Husets julepostej i cocotte med bacon og champignon.

Kold oksefilet med peberrodssalat og blomme chutney.

Anderilette med rødbede.

Ria a la mande med hjemmelavet kirsebærsauce.

Hjemmebagt rugbrød og manitobabrød samt smør.

Pris pr. person Kr. 165,00 Take Away Kr. 195,00 i huset

 

Julebuffet 2020 Take Away

Sammensæt selv 7 retter

* Husets marinerede sild med æblekarrysalat

* Husets fiskefrikadeller med hjemmelavet grov remoulade og syltede tranebær

* Julelaks med estragon mayo

* ” Varm selv ”Rødspættefilet med hjemmelavet grov remoulade

* Frikadeller og medister med hjemmelavet rødkål

* Fyldt kalkun med cremet julesalat

* Kalvebryst braiseret i julebryg med bagte rodfrugter

* Kold oksefilet med peberrodssalat og blomme chutney

* Glaseret juleskinke med grønlangkål

* Leverpostej med bacon og hjemmesyltede rødbeder

* Ost med hjemmelavet tilbehør og kiks

* Ris a la mande med kirsebærsauce

Vælg 7 retter kr. per person Kr. 210,00

Ekstra retter kan tilkøbes til Kr.25,00 pr. ret.

Bestil Køkkenchefen Peter og Team Danhostel Esbjergs julemenuer på tlf. 75 12 42 58 √     

Vi anvender cookies til at forbedre oplevelsen på vores side.

Du accepterer ved at fortsætte