• Dansk
    • English
    • German

Årets Golftur går til Esbjerg

Made In Denmark Challenge Tour på Marbæk golfbane i Esbjerg uge 32
GOLFTUR til Esbjerg og Varde med vennerne

Bo på Danhostel Esbjerg i dejlige værelser og spis vores store morgenmadsbuffet inden turen går ud på Golfbanen.

Esbjerg Golfklub er i uge 32 vært for Made In Denmark Challenge Tour – hvor golfspillere fra Europa gæster en af Danmarks Bedste baner i Marbæk. Vil du prøve banen forinden, eller som tilskuer, så book værelse hos os.

Ta`en golftur til Esbjerg og spil golf på flere 18-hullers baner i særklasse og træningsfaciliteter af høj kvalitet, med rig mulighed for spil og træning.

Marbækbanen og Myrtuebanen 14 km fra Danhostel Esbjerg, Marbækbanen blev i 2019 kåret af World Golf Awards, som Danmarks bedste golfbane, og i 2018 kåret af Golf Digest som den næstbedste i Danmark. Kom og prøv, vi vil så gerne høre DIN mening og dine resultater. Esbjerg Golfklub

Vi har Greenfee aftale med Varde golfklub, banen er anlagt i  den smukke Varde Ådal, designet som en parkbane med mange spille mæssige udfordringer under vejs. Spørg gerne i receptionen. Varde Golfklub

Prøv også Danmarks eneste linksbane på FANØ Vesterhavs Golfklub. Golfbane anlagt i det naturlige terræn, som er karakteristisk for en linksbane. Tag færgen fra Esbjerg Havn til Fanø – det tager kun 10. minutter.