• Dansk
    • English
    • German

Lejrskole

LEJRSKOLE ved Vadehavskysten med oplevelser for livet er et stort hit.

Lejrskolepris kr. 325- pr. prs. døgn med fuld pension.

Lejrskoleprisen dækker overnatning, morgenbuffet, madpakke, samt 2-retters aftensmad m. saft og isvand – v/ min. 2 hverdage. Vores mad er noget ganske særligt, vores køkkenchef Peter gør meget for, at maden der serveres altid er tilberedt efter børnenes behov. Hvis I har særlige behov, så giv os et hint min. 2 uger inden ankomst.

Sælfodring

GRATIS Aktiviteter i gåafstand for lejrskoler.

Esbjerg Quiz/Orienteringsløb Tag en gå- eller løbetur i området omkring vandrerhjemmet. Turen er lavet som en quiz, hvor I møder nogle af områdets mange aktiviteter.

I receptionen på vandrerhjemmet kan lærere/de voksne få udleveret quiz-ark + kort (lavet i samarbejde med Esbjerg Sport og Event) over området.

Hjertestien Løb eller gå en tur på hjertestien lige ved siden af vandrerhjemmet. Den 2,4 km lange sti er barkbelagt, afmærket og oplyst i de mørke timer. Stien er anlagt i samarbejde med Hjerteforeningen, heraf navnet.

Fitness i det fri/Cross-Fit i det fri. Prøv det udendørs/grønne fitness-område i Vognsbølparken. Det ligger lige over for Blue Water Arena, som er vores nærmeste nabo. Der er mange forskellige fitness træningsredskaber. Lidt længere inde i skoven er anlagt et Cross-Fit areal, et dejligt rekreativt område. Her er søer, dyreliv, et vidt forgrenet stinet, mange store og grønne arealer til leg, boldspil og hygge, kælkebakke og en spændende legeplads for de lidt mindre børn.

Tur til Sædding strand

Ved Sædding strand og i gåafstand fra vandrerhjemmet (ca. 2 km) sidder fire, ni meter høje hvide mænd og kigger ud over indsejlingen til Esbjerg. Skulpturen ”Mennesket ved havet” er lavet af kunstneren Svend Wiig Hansen, som selv har fortalt, at de symboliserer menneskets møde med naturen, og at de er pejlemærker mellem havet og civilisationen. Lige over for skulpturen ligger Fiskeri – og Søfartsmuseet.

Fiskeri- og Søfartsmuseet – saltvandsakvariet Esbjerg,

Museet har en formidlingstjeneste for skoler. ”Formidlingstjenestens aktiviteter henvender sig til både skoler og institutioner, der har lyst til at udfordre eleverne og lade dem prøve både praktiske opgaver og faglige aktiviteter. Aktiviteterne tager udgangspunkt i Danmarks marine miljø eller kulturhistorie. Vi giver eleverne et fagligt funderet undervisningsforløb af uddannede og erfarne formidlere og tilpasser vores undervisning efter de enkelte holds faglige niveau og alder. Vi ønsker, at eleverne får en positiv oplevelse og et fagligt indhold med sig hjem.
Arbejder eleverne med dyr og biologiske emner vil vi gerne skærpe deres nysgerrighed og undren over naturens mangfoldighed samt på længere sigt opnå, at de får større kendskab og forståelse for økologiske sammenhænge i naturen.
Arbejder de med kulturhistorien er vores mål, at de skal opnå en større historisk bevidsthed og få indsigt i dansk fiskerihistorie.”
tlf. 76 12 20 00 Undervisningsmaterialer kan downloades fra museets hjemmeside. www.fimus.dk 

Aktiviteter i Esbjerg med gebyr.

Svømmestadion Danmark, Gl Vardevej 82, 6700 Esbjerg

Ved siden af vandrerhjemmet finder I Svømmestadion Danmark, som virkelig er attraktiv for både store og små vandhunde – billetter kan med fordel købes på vandrerhjemmet. Svømmestation Danmark

Svømmehal

Flex-fodbold, Gl. Vardevej (lige over for Blue Water Arena-fodboldstadion)

Her kan I spille fodbold ”i bur”, dvs på små græsbaner, der er indhegnet til alle sider – klik på linket herefter for at se en bane: Halbooking. Priserne varierer afhængig af dag og tidspunkt.

Baner/bure bookes: Sport & Event Park Esbjerg, Gl. Vardevej 62 på tlf 75 45 94 99 eller på mail: booking@sepe.dk

Ø-Hop til FANØ

Ta` en få minutters sejltur til FANØ og” leg” på stranden. Byg selv Jeres drage og se om den ka`noget.

Info Vadehavskysten og Esbjerg

Drageflyvning

Transport

DSB frirejser med tog for lejrskoler bestilles senest 10 uger før hos DSB-skolerejser Bybusser kører fra banegården/busterminalen og har et stoppested ved vandrerhjemmet.

Turist Bus Iversens Busser i Ribe kontaktes på tlf.  30 48 17 60 – læs mere på www.iversensbusser.dk Eller Billum Busser i Billum kontaktes på tlf. 40 14 23 86 og mail: post@billumbusser.dk

Indhent tilbud på lejrskoleophold

Udfyld formularen og tryk send.