• Dansk
    • English
    • German

Faciliteter i huset

Danhostel Esbjerg har 53 værelser med plads til i alt 192 gæster samt en række opholdsrum.

Der er adgang til det trådløse netværk overalt i huset.

I hovedbygningen har vi 33 værelser, langt de fleste med håndvask på værelset,  bade- og toiletfaciliteter er centralt placeret på hver etage. Værelserne er indrettet med køjesenge og har plads til mellem 1 og 5 personer.

I værelsesfløjen har vi 20 værelser med eget bad og toilet. Værelserne alle er udstyret med 2 box madrasser og de fleste har også én køjeseng. Det er store luftige værelser og boxmadrasserne kan flyttes sammen som dobbeltseng, hvis I ønsker dette. Vi har 16 værelser til 4 personer og 4 værelser til 2 personer i værelsesfløjen. Værelserne er handicapvenlige (de er dog ikke udstyret med handicapfaciliteter), der er elevator mellem etagerne, ingen dørtrin og god plads på både værelser og i baderum.

Opholdsrum
I huset findes rigtig mange hyggelige opholdsrum, i hovedbygningen bl.a. den store pejsestue med plads til ca. 50 personer. Der er også opholdsrum med tv eller pejs i værelsesfløjen. I kælderetagen ligger spisesalen med plads til 140 personer.

_NJ05412 bordtennis hygge

Aktiviteter
I kælderen finder I bordtennis og bordfodbold. Stort udeområde bag huset er oplagt til hygge og spil. Vi har bl.a. fået anlagt en lille bane til petanque. I receptionen kan lånes petanquekugler, fodbolde og diverse brætspil.

Gæstekøkken
I har mulighed for at benytte vores gæstekøkken, der er udstyret med køle- og fryseskab, kogeplader, ovn, el-kedel, kaffemaskine, gryder, pande samt service.
Det er også i gæstekøkkenet, at I finder vaskemaskine, tørretumbler og strygebræt.

Det er muligt at købe kolde og varme drikke, samt slik i vore automater.

Parkering
Der er masser af gratis parkeringspladser til jer, der kommer kørende i bil og et aflåst cykelskur til jer, der har cykel med.

Tag på rundtur i huset……

Vi anvender cookies til at forbedre oplevelsen på vores side.

Du accepterer ved at fortsætte